torstai 18. huhtikuuta 2013

Vuohenjuusto-granaattiomenalevite

Mun synttäripippaloissa oli tarjolla vuohenjuusto-granaattiomenalevitettä, jonka tarjoilin ruiskeksien kanssa. Ohjeen sain Helsinki Food Companyn tiloissa järjestetystä ruoka-illasta.

Vuohenjuusto-granaattiomenalevite


Mä hiukan muokkasin alkuperäistä reseptiä - Alkuperäisessä ohjeessa tehtiin granaattiomenavinaigrette, jota pirskotellaan vuohenjuuston päälle. Mä päätin sekoittaa kaikki muut vinaigreten ainekset paitsi itse granaattiomenan siemenet vuohenjuuston kanssa ihan vaan sen takia, että näitä suolaisia suupaloja olisi helpompi syödä ja jotta alla oleva keksi ei vettyisi niin nopeasti.

Granaattiomenavinaigrette sopii varmaan täydellisesti vuohenjuustosalaattiin. Täytyy muistaa kokeilla!

Vuohenjuusto-granaattiomenalevite
Omasta mielestäni tämä vuohenjuusto-granaattiomenalevite on todella herkullista! Granaattiomenat tuovat tähän kivan yllätysmomentin ja ne tuntuu myös tosi hauskoilta suussa. Nämä ovat täydellisiä kevään ja kesän juhliin ja sopivat varmasti täydelliseksi suolapalaksi kuplivan kanssa ;)

Vuohenjuusto-granaattiomenalevite


Vuohenjuusto-granaattiomenalevite (Tästä riittää monelle)

200 g vuohenjuustoa
granaattiomena
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoista balsamicoa
ripaus suolaa, sokeria ja pippuria

Tarjoile ohuiden ruiskeksien kanssa.

1. Pilko vuohenjuusto pieniksi paloiksi ja laita se kulhoon
2. Lisää joukkoon oliiviöljy, balsamico, suola, sokeri ja pippuri
3. Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi
4. Purista granaattiomenasta siemenet erilliselle lautaselle (Älä heitä herkullista mehua pois, vaan kaada se lasiin ja nauti)
5. Annostele vuohenjuustotahnaa ruiskeksien päälle ja ripottele päälle granaattiomenan siemeniä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti