torstai 6. joulukuuta 2012

Päärynä-brie bruchetta

Bruchetat ovat maailman parhaimpia naposteltavia. Niistä saa varioitua vaikka minkälaisia ja tällä kertaa kokeilin astetta makeampaa versiota ja tuloksena oli päärynä-brie bruchetat. Ne sopivat upeasti viinin kaveriksi!

Minun oli alunperin tarkoitus tehdä brie-viikuna bruchettoja, mutta kaupasta ei löytynyt viikunoita, joten nappasin upean näköisiä päärynöitä mukaani. Ja tulos on tässä:

bruchetta
Päärynä-brie bruchetta

Leivän viipaleita
Brie-juustoa
1/2 päärynää tai viikunoita
Oliiviöljyä

1. Paahda leipiä panulla öljyssä kunnes leipien pinta on kullan ruskea
2. Viipaloi päälle briejuustoa sekä päärynää
3. Lorauta päälle hiukan hunajaa, jos haluat lisämakeutta


2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sinulla ja herkullisia reseptejä. Ja Onneksi eksyi tänne vahingossa :)
    Jään ehdottomasti seurailemaan blogiasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:D Aivan mahtavaa, että eksyit tänne ja toivottavasti viihdyt! Piristit mun päivää ihan toden teolla!:)

      Poista