Bruchetat ovat maailman parhaimpia naposteltavia. Niistä saa varioitua vaikka minkälaisia ja tällä kertaa kokeilin astetta makeampaa versiota ja tuloksena oli päärynä-brie bruchetat. Ne sopivat upeasti viinin kaveriksi!
Minun oli alunperin tarkoitus tehdä brie-viikuna bruchettoja, mutta kaupasta ei löytynyt viikunoita, joten nappasin upean näköisiä päärynöitä mukaani. Ja tulos on tässä:
Päärynä-brie bruchetta
Leivän viipaleita
Brie-juustoa
1/2 päärynää tai viikunoita
Oliiviöljyä
1. Paahda leipiä panulla öljyssä kunnes leipien pinta on kullan ruskea
2. Viipaloi päälle briejuustoa sekä päärynää
3. Lorauta päälle hiukan hunajaa, jos haluat lisämakeutta
Ihana blogi sinulla ja herkullisia reseptejä. Ja Onneksi eksyi tänne vahingossa :)
VastaaPoistaJään ehdottomasti seurailemaan blogiasi.
Kiitos paljon!:D Aivan mahtavaa, että eksyit tänne ja toivottavasti viihdyt! Piristit mun päivää ihan toden teolla!:)
Poista