torstai 4. lokakuuta 2012

Nektariini-halloumisalaatti

Nektariini-halloumisalaatti


Tässä on mun tämän päivän aivan supernopea lounas eli nektariini-halloumisalaatti. Tämän valmistamiseen ei mennyt kuin hetki ja hyvää oli. Täydellinen lounas sellaiselle päivälle, jolloin joutuu juoksemaan paikasta toiseen... Kuten juuri tänään joutuu!

Tässä nektariini-halloumisalaatissa on ihanan syksyiset värit ja tämä onkin vähän syksyisempi versio  mansikka-halloumisalaattiin verrattuna, jota tein kesällä usein.

Nektariini-halloumisalaatti (yhdelle)

1-2 nektariinia
1/2 haloumipaketista
Rucolaa
Kourallinen cashewpähkinöitä
Öljyä
Balsamicoa
Pippuria

1. Huuhtele rucola ja laita se lautaselle
2. Pilko nektariini noin viiden millin viipaleiksi. Lisää ne salaatin joukkoon
3. Paahda cashewpähkinät pannulla niin, että niiden pintaan tulee hiukan väriä. sekoita pähkinät salaatin joukkoon
4. Leikkaa halloumipala puoliksi ja leikkaa puolikas vielä kolmeen osaan pituussuunnassa. Laita halloumi kuumalle pannulle ja paista sitä kummaltakin puolelta sen verran, että pintaan tulee kaunis väri
5. Asettele halloumit salaatin päälle ja mausta öljyllä, balsamicolla ja pippurilla




1 kommentti:

  1. NAM ! pakko kokeilla heti huomenissa♥


    http://mimi-perfectly-imperfect.blogspot.fi

    VastaaPoista