torstai 6. syyskuuta 2012

Leipomo Paul Rhodes


Yksi Lontoon lempparipaikoistani oli Paul Rhodesin leipomo Nothing Hillissa, joka sijaitsi lähellä hotelliamme. Sieltä sai aivan ihania täytettyjä leipiä ja muita herkkuja. Kävimme hakemassa sieltä kahtena aamuna aamupalaa mukaan.

Paul Rhodes -leipomon slogan " Grains for our brain" oli mun mielestä tosi hyvä! Rakastan tuoretta leipää yli kaiken.





Musta ei saisi kyllä koskaan karppaajaa, vaikka olenkin sitä mieltä, ettei ole terveellistä syödä ihan tajuttomia määriä pastaa, riisiä tai leipää. Kohtuus kaikessa. Ja kyllä leipä voi olla ravitsevaa. Silloin ei vain kannata valita sellaista leipää, joka säilyy ikuisuuden ja joka ei sisällä mitään muuta kuin valkoisia jauhoja.

Olisi ihanaa, jos Suomessa olisi enemmän pieniä leipomoita, josta voisi hakea tuoretta leipää tai jaksaisi itse leipoa leipää pari kertaa viikossa. Sitä varten mun pitää kyllä kehittää mun käsilihaksia, jotta jaksan vaivata sitä taikinaa kunnolla tai sitten pitäisi hankkia sellainen yleiskone, joka tekisi sen mun puolesta!:) Kannatan enemmän tuota jäkimmäistä vaihtoehtoa.

 Täydellinen näyteikkuna herkullisine leipineen.



Tiski oli vielä vähän tyhjä tässä vaiheessa, mutta valikoima oli aivan mahtava!


Aamupalan nauttiminen puistossa oli täydellistä. Haimme kahvit Starbucksista ja kipitimme Paul Rhodesista ostamiemme leipien ja croisanttien kanssa Hyde Parkkiin. Oli ihanaa nauttia hyvää aamupalaa ja samalla katsoa kun muut juoksivat ohi juoksutrikoissaan. Silloin suklaacroisantti maistui erityisen hyvältä!;)

Harmi, että kiiruhdin heti herkkujen kimppuun ja en kerennyt ottamaan kuvia aamupalastamme. Söimme puoliksi ihanan kiviarinasämpylän, jonka välissä oli meetwurstia/salamia ja brie-juustoa sekä seesaminsiemensämpylän, jonka välissä oli ohuita suikaleita kanaa, pekonia, avokadoa sekä paljon ruohosipulia. Ne olivat täydellisiä ja niiden voimalla pärjäsi pitkälle päivään! 

Nyt rupean valmistautumaan iltaa varten. Tarkoituksena olisi mennä katsomaan ilotulituksia Töölöseen.



2 kommenttia:

  1. Voi että kun näyttää ihanalta, tahtois tuonne! :)

    Jos kiinnostaa, meikän blogia voi vilkaista osoitteessa krissun-blogi.blogspot.fi =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuolla kannattaa käydä ihan ehdottomasti, jos vaan sattuu kulmille. Oli nimittäin sen verran hyviä herkkuja ;)

      Poista